Hjem> Nyheter> Elektrisk rullende lukkerdør Vanlige feil og vedlikeholdsmetoder
April 24, 2024

Elektrisk rullende lukkerdør Vanlige feil og vedlikeholdsmetoder

De vanlige feilene ved elektriske rullende lukkerdører inkluderer dørakselstikk, motor ikke fungerer, deformasjon av dørkroppen, etc. Som svar på disse feilene, kan følgende vedlikeholdsmetoder tas:
1. Dørakselen Stuck: Kontroller om dørskaftet er godt smurt, hvis det er mangel på smøreolje, bør passende smøremiddel tilsettes; Hvis problemet vedvarer, kan det hende at den skadede dørskaftet må byttes ut.
electric rolling shutter doors
2. Motoren fungerer ikke: Kontroller først om strømforsyningen er normal, og sjekk deretter om sikrings- og kontrollkretskortet til motoren er feil. Hvis du er skadet, må du bytte ut de tilsvarende delene.
3. Dørdeformasjon: Det kan skyldes feil installasjon eller langvarig bruk som resulterer i skade på støttestrukturen til døren. Trenger å justere eller erstatte skadede deler.
Kort sagt, for problemene som vil oppstå i den elektriske lukkerdøren, bør den analyseres og behandles i henhold til den spesifikke situasjonen, og repareres i tide for å sikre normal drift.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende